Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Άννα Χατζησοφιά : " Η Ελένη είναι από τις ελάχιστες (τυχερές) γυναίκες που είναι πιο όμορφη άβαφη... "

Η κυρία Άννα Χατζησοφιά , μας κάνει την μεγάλη τιμή να μιλήσει στο blog μας και να πει την δικιά της άποψη για την Ελένη Μενεγάκη. Διαβάστε τι μας δήλωσε :

1) Ποια η γνώμη σας για την Ε.Μενεγάκη και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια ;
Α.Χ : Είναι top στο είδος. Τι άλλο να πω...

 2) Τι θα θέλατε να αλλάξει η Ελένη στην εκπομπή ;
Α.Χ : Δεν πολυβλέπω πρωινά για να χω γνώμη. Πάντως βαρέθηκα τις πολλές εκπομπές για φαγητό. Οπότε το να μην έχει στην εκπομπή της θα ταν πρωτοτυπία. 

3) θα θέλατε να την δείτε να παρουσιάζει κάτι διαφορετικό εκτός από το πρωινό ;    
Α.Χ : Όχι, γιατί να κάνει κάτι άλλο υπουργός είναι να ανασχηματισθεί; 

4)  Περιγράψτε μας με λίγα λόγια , αν υπάρχει , κάποιο χαρακτηριστικό περιστατικό που να έμεινε στην μνήμη σας μετά από κάποια συνάντηση σας με την Ελένη ;
Α.Χ : Μια φορά είχαμε συναντηθεί τυχαία στο σινεμά (μέχρι τότε την είχα δει η στο πλατό η σε εκδηλώσεις) και ήταν τελείως αμακιγιάριστη. Είναι από τις ελάχιστες (τυχερές) γυναίκες που είναι πιο όμορφη άβαφη...


Η κυρία Άννα Χατζησοφιά γεννήθηκε στον Τύρναβο και πέρασε τα παιδικά  της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του ωδείου Αθηνών και του Β. Ρίτσου ενώ φοιτούσε παράλληλα στην ΑΣΟΕΕ. Για έξι χρόνια εργάσθηκε σαν ηθοποιός στο Θεσσαλικό Θέατρο και αργότερα ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίων για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με πρώτη της δουλειά το «Εξ αδιαιρέτων» στην ΕΤ-1 και πρόσφατα τη «Λόλα» για τον ΑΝΤ-1. Ως σεναριογράφο, μαζί με τον Χάρη Ρώμα, υπέγραψε τις σειρές «Μεν και Δεν», «Κακός Βεζύρης», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Λίφτινγκ», «Καφέ της χαράς» και «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» και τις ταινίες «Γυναίκες Δηλητήριο» και «Ροζ ολοταχώς». Στο Θέατρο σκηνοθέτησε τη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ και το «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας» του Ευγένιου Λαμπίς. Από μαθήτρια δραστηριοποιείται στον χώρο της Αριστεράς.

(Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την κυρία Άννα Χατζησοφιά για τις απαντήσεις που μας παραχώρησε !!)