Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Ελένη Μενεγάκη : Όσα είπε στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς ..

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της εκπομπής ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τον κόσμο για την συμπαράσταση και την αγάπη που της έδειξαν αυτό τον δύσκολο για εκείνη χρόνο και έστειλε τα δικά της μηνύματα.
"Θέλω πάρα μα πάρα πολύ πιο πολύ από ποτέ από τα 15χρόνια που έκλεισα σήμερα στο πρωινό πρόγραμμα να ευχαριστήσω όλο μα όλο τον κόσμο, τους συνεργάτες μου, την παραγωγή, τα «παιδιά» μου. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αγλαΐα που περάσαμε πολύ δύσκολα φέτος μαζί σε πολλά επίπεδα αλλά μαζί γιατί το μαζί έχει σημασία. Σας ευχαριστώ πολύ που χέρι-χέρι περάσαμε παρέα μία τόσο δύσκολη χρονιά.
Για ακόμα μία χρονιά τα περάσαμε όλα παρέα . Καλά και άσχημα... Τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν ,όμως, υπάρχουν για να τα λύνουμε και να προχωράμε παρακάτω... Μην ξεχνάτε πως η ζωή είναι ωραία - παρά τις δυσκολίες της - και πως εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε τις ζωές μας...
Και επειδή πολλές φορές άκουσα όλη αυτή την χρονιά πως "η Ελένη τηλεφώνησε στο κανάλι της και ζήτησε οι εκπομπές να μην παίξουν το ένα θέμα ή το άλλο θέμα κ.τ.λ" (εννοώντας το θέμα του διαζυγίου της) ,έχω να σας πω, πως ποτέ δεν ζήτησα από κανέναν και τίποτα. Απλώς αυτοί οι άνθρωποι εδώ, με έκαναν να αισθάνομαι με τις κινήσεις τους και την συμπεριφορά τους ,πως το κανάλι είναι σπίτι μου. Μπορεί η διοίκησή μας να μην αποτελείται από Έλληνες ,όμως, έχουν καταλάβει απόλυτα το τι άνθρωποι είμαστε ,πως σκεφτόμαστε, τι αισθανόμαστε και πάνω απ ΄όλα έχουν καταλάβει τις ανάγκες μας.
Ευχαριστώ για όλα. Καλό καλοκαίρι ,λοιπόν, να έχουμε ,θα σας σκεφτόμαστε κι εμείς, να μας σκέφτεστε ,όμως, κι εσείς που και που..."