Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Ε. Μενεγάκη: Τι θα κάνει το καλοκαίρι

Χωριστά κάνουν φέτος διακοπές ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο τους. Τρεις μήνες πριν την δεύτερη υπογραφή για την έκδοσή του, το καλοκαίρι θα τους βρει χώρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Ελένη Μενεγάκη, μόλις τελείωσε η τελευταία εκπομπή της φετινής χρονιάς, ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τους συνεργάτες της. Η ίδια φαίνεται πως ένιωθε αρκετά κουρασμένη μετά από μια τόσο έντονη τηλεοπτική χρονιά, Παρόλα αυτά, ευχήθηκε σε όλους "καλό καλοκαίρι" και τους έλεγε "να μαυρίσετε".

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το καλοκαίρι για την 40χρονη παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε στις 2 Ιουλίου στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο "Costa Navarino", μαζί με τα τρία παιδιά της και την κοπέλα που τα προσέχει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην Καλαμάτα μόνη, χωρίς την μητέρα της και τον αδελφό της.

Άνθρωπος που βρίσκονταν εκεί αναφέρει πως η Ελένη ήταν φιλική με τον κόσμο που την προσέγγιζε και προσθέτει: "Την Παρασκευή το βράδυ, όπως και κάθε βράδυ της παραμονής της στο ξενοδοχείο, δεν βγήκε ούτε στιγμή από το δωμάτιο. Δεν πήγε πουθενά". Το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη πήγε στην πισίνα μαζί με τα τρία παιδιά της.

Η Ελένη πήγαινε μαζί με τα παιδιά κάθε μεσημέρι στις 2 για φαγητό, ενώ, όλο αυτό το διάστημα κανένας δεν είδε στην Καλαμάτα τον Παντζόπουλο. "Τις μέρες που έμεινε η Ελένη στην Καλαμάτα κανένας δεν είδε τον Παντζόπουλο ούτε ακούσαμε ποτέ κάτι", αναφέρει άνθρωπος που ήταν στην Καλαμάτα.

Παρόλα αυτά, η είδηση πως βρίσκεται την ίδια περίοδο στην Πελοπόνησσο με τον Παντζόπουλο, στενοχώρησε την Ελένη και την έκανε να στείλει δελτίο τύπου στο star για να διευκρινήσει ότι ποτέ δεν έμεινε σε βασιλική σουίτα.

Και ενώ, η λαμπερή παρουσιάστρια συναντά σε κάθε κίνηση της και κάποιον φωτογράφο που προσπαθεί να απαθανατίσει κάθε προσωπική στιγμή της, ο Γιάννης Λάτσιος φανερά ανανεωμένος κάνει διακοπές με φίλους. Αυτό, όμως, που φαίνεται πως τον κάνει χαρούμενο είναι πως όλο τον Αύγουστο θα τον περάσει μαζί με τα παιδιά του, Ωστόσο, το φθινόπωρο αναμένεται να μπει και η δεύτερη υπογραφή για το χωρισμό του με την Ελένη Μενεγάκη.( Πηγή : Τlife.gr )