Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη : Ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha

Σχεδόν ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου της, η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας μια μη αναμενόμενη κίνηση εκπλήσσει τους πάντες υπογράφοντας από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου της.


 Λίγες ώρες μετά τη σημερινή της πρεμιέρα, ο Alpha έστειλε πριν από μερικά λεπτά επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μέχρι και τον Ιούλιο του 2013.

«Ο Alpha θεωρεί τιμή να έχει στο δυναμικό του μια τηλεοπτική προσωπικότητα του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με το ταλέντο, τις γνώσεις και τη διαχρονικότητά της έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο  της "βασίλισσας της πρωινής ζώνης". Με το χάρισμα, την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της: «Ευχαριστώ τον Alpha για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha, Κριστόφ Μάινους, επισήμανε: «Eίμαι πολύ χαρούμενος για τη μακρά συνεργασία μας με την Ελένη Μενεγάκη και για την παράταση αυτής της συνεργασίας ως το 2013. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που θα την έχουμε στο δυναμικό μας για τις επόμενες τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις οποίες ο "Καφές με την Ελένη" θα παραμείνει στην κορυφή της πρωινής ζώνης».

( Πηγή : Yupi.gr )