Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτός θα είναι ο μάγειρας στην εκπομπή της E.Μενεγάκη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη Δευτέρα στην κουζίνα του «Καφέ με την Ελένη» θα είναι ένας πάρα πολύ γνωστός και καταξιωμένος chef.

 Το όνομά του είναι Ανδρέας και δεν αποκαλύπτουμε τίποτα περισσότερο για να μην χαλάσουμε την έκπληξη. Μπορεί τηλεοπτικά να μην είναι γνωστός αλλά το βιογραφικό του, οι γνώσεις του στη μαγειρική αλλά και ο χαρακτήρας του θα τον κάνουν σύντομα και τηλεοπτικά γνωστό. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους chef της… μαγειρικής πιάτσας που καταφέρνει να μετατρέπει απλές συνταγές σε gourmet πιάτα. Κι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που επιλέχθηκε από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη θέλει φέτος στη μαγειρική της να δίνει εύκολες μαγειρικές με απλά και οικονομικά υλικά σε μία πιο… ντελικάτη μορφή! Κάτι που ο Ανδρέας το καταφέρνει! Δεν είναι τυχαίο που το εστιατόριο όπου εργάζεται φημίζεται και για την κουζίνα του!

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αναλάβει προσωπικά τα casting για το μάγειρα της εκπομπής της. Και λέμε μάγειρα κι όχι μαγείρισσα γιατί η Ελένη ήθελε φέτος στην κουζίνα της εκπομπής της να βρίσκεται άντρας. Έτσι μετά από δεκάδες υποψήφιους που είδε, διαπίστωσε ότι ο Ανδρέας είναι ο καταλληλότερος για τα καινούργια «μαγειρέματα» που θέλει να κάνει, δηλαδή να συνδυάσει στη στήλη μαγειρικής της το οικονομικό με το gourmet.



( Πηγή : Newsit.gr )