Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η Ελ. Μενεγάκη επισκέφτηκε στο μαιευτήριο την Ζίνα Κουτσελίνη

Το μαιευτήριο Λητώ επισκέφτηκε η Ελένη Μενεγάκη για να ευχηθεί στην παλαιά συνεργάτιδά της Ζίνα Κουτσελίνη, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.
Όλα πήγαν καλά για την γνωστή δημοσιογράφο η οποία αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια τον "μαέστρο" πίσω από μια σειρά επιτυχημένων εκπομπών στο Mega, το ANTENNA και το ALTER. 

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί ακόμη άριστες φιλικές σχέσεις με την κα. Κουτσελίνη, παρά το γεγονός πως οι "επαγγελματικοί" τους δρόμοι έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από την δημοφιλή παρουσιάστρια στο μαιευτήριο βρέθηκαν η Ράνια Θρασκιά και η Φαίη Σκορδά που υπήρξαν επίσης στο παρελθόν συνεργάτες της. 

Αμέσως μετά την γέννα, η Ζίνα Κουτσελίνη είχε μιλήσει στο newsit.gr και το δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά για το νέο μέλος της οικογένειας της και τα σχέδια για την προσωπική της ζωή. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου μαιευτήρα Βασίλη Καπετάνιο και τον ανοσολόγο Βασίλη Τσιλιβάκο, που φρόντισαν να πάνε όλα καλά. Με τον σύζυγό μου Αντώνη Παπασταθόπουλο διανύουμε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μας».