Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Αιμ. Λιάτσος: ''Αν ήμουν στη θέση της Μενεγάκη μπορεί και να πλάκωνα το συνεργείο του Star. "

Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν και έδωσαν συνέντευξη από κοινού στο περιοδικό DownTown. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλάει για το δελτίο του Star: ''Η επταετής συνεργασία που έχω με το Star είναι η καλύτερη που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Στην αρχή, βέβαια, είχα ένα δίλημμα που απ'τη σκληρή ενημέρωση έπρεπε να παρουσιάζω ένα lifestyle δελτίο. Όμως στη συνέχεια δεν ήθελα απλά να βοηθήσω το δελτίο, αλλά διασκέδαζα πολύ παρουσιάζοντάς το. Μου είναι πολύ ευχάριστο''.
Ο δημοσιογράφος μιλάει για πρώτη φορά για την Ελένη Μενεγάκη: 

''Θέλω να σου πω καταρχήν πως η Ελένη είναι η ωραιότερη Ελληνίδα. Είναι πολύ σέξι, πολύ ωραίο θηλυκό και πολύ καλό παιδί. Την ξέρω από το 1989, όταν μπήκαμε και οι δύο με κοντά παντελονάκια στο Mega. Όσο περνούν τα χρόνια, η γοητεία της παίρνει τεράστια διάσταση. είναι πολύ καλός χαρακτήρας και δείχνει πολύ μεγάλη υπομονή, στωικότητα, είναι φιλοσοφημένο άτομο. Δηλαδή, με όλα αυτά που της έχουν συμβεί, οι περισσότεροι θα είχαν καταλήξει στη Λέρο. Εξάλλου, οι Γερμανοί που ξέρουν από τηλεόραση, πριν ξεκινήσει η σεζόν της έφεραν διετές συμβόλαιο με υψηλές αμοιβές. Αυτό κάτι σημαίνει. Πιστεύω πως φέτος στο πρωινό θα τα πάει πάρα πολύ καλά''.

Όσον αφορά το γεγονός με το λούνα παρκ και το Star δηλώνει: ''Αν ήμουν  στη θέση της Μενεγάκη μπορεί και να πλάκωνα το συνεργείο του Star. Για να είμαστε όμως λίγο ψύχραιμοι, δυστυχώς έτσι είναι η αγορά. Θα μου πεις, δεν έχει δικαίωμα αυτή η γυναίκα να πάει σε ένα πάρκο με τα παιδιά της και να κάνει την όποια επιλογή της; Φυσικά και έχει. Αλλά και ο άλλος που έχει ως αποστολή να καλύψει τηλεοπτικά την Ελένη κάνει τη δουλειά του. Την είδα που γύρισε τη πλάτη της κι έφυγε χωρίς να αντιδράσει. Εγώ μπορεί να ήμουν και πιο οξύθυμος, μπορεί να είχα πνίξει τον τύπο από το Star. Είναι θέμα πώς θα το δεις. Γι'αυτό τη θαυμάζω. Η Ελένη είναι πολύ φιλοσοφημένη''.

Πλέον και ο γιος του είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Τι τον συμβουλεύει; ''Να μείνει πιστός στα πιστεύω του. Να μην τους κάνει καμία έκπτωση. Καλύτερα η ζωή μας να είναι ήρεμη και καθαρή παρά να έχουμε επιτυχία μέσα από βρωμιές'', ενώ ο Βασίλης τονίζει: ''Δεν φοβάμαι τη σύγκριση ίσα - ίσα που θεωρώ πολύ λογικό να μας συγκρίνουν. Είναι φυσιολογικό αλλά δεν φοβάμαι''.

Διάβασε περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί!