Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η Ελένη οι αλλαγές στην εκπομπή και τα νούμερα

Την Παρασκευή ο Νάσος Γουμενίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων μίλησε μαζί της και μας μεταφέρει τα πάντα μέσα από το κείμενο του :
"Ήταν η πρώτη φορά που οι συνεργάτες της Ελένης θέλησαν να προβάλουν κομμάτια από την προσωπική μου ζωή. Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να με τιμήσουν και τους ευχαριστώ. Οι λόγοι ήταν δύο.
Ο πρώτος διότι με εκτιμούν-όπως κι εγώ άλλωστε-και ο δεύτερος εξαιτίας του χαρμόσυνου νέου που μοιράζομαι με την γυναίκα μου την Κλάρα. Τον ερχομό της κόρης μάς. Ήμουν στο πλατό της Ελένης από της εννέα και μισή. Όλοι έτρεχαν. Ο κομμωτής της Βασίλης Μπουλούμπασης στο καμαρίνι της με την βούρτσα στο χέρι, οι συνεργάτες με τα θέματα, η αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή στα τηλέφωνα, η υπεύθυνη καλεσμένων Βένια Καραγιάννη να με αναζητεί γιατί θα έβγαινα από την έναρξη. Το σήμα έπεσε και η εκπομπή ξεκινάει. Στο πρώτο break ρωτάω την Ελένη για την εκπομπή, τα νούμερα και την φετινή χρονιά. Με τον δικό της τρόπο μου έδειξε ότι δεν την φοβίζει κάτι. Γνωρίζει ωστόσο ότι κάθε τι φρέσκο στη ζώνη γεννάει την περιέργεια του τηλεθεατή. Όσο για αλλαγές; Απ' ότι κατάλαβα θα δοκιμαστούν αν απαιτηθεί νέες ιδέες που θα σχετίζονται και με την δική της εμπλοκή. Περισσότερα δεν κατάφερα να αλιεύσω. Το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή της πουλάει. Και πουλάει στους διαφημιστές και την ελεύθερη αγορά. Η Ελένη διαφέρει σε σχέση με τους ανταγωνιστές της στο εξής σημαντικό...Μπορεί οτιδήποτε ακουμπάει φοράει πιάνει δίνει δώρο να γίνει trend. Και αυτό είναι το σημαντικότερο της όπλο σε μια εποχή ισχνών διαφημιστικών εσόδων. Και πιστέψτε με. Είναι κάτι που γνωρίζει και υπηρετεί με ευλάβεια  "