Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ποια είναι τα δυνατά ονόματα της ελληνικής showbiz;

Ποια είναι τα δυνατά ονόματα της ελληνικής showbiz; Η λίστα του περιοδικού "Forbes" που κυκλοφορεί αύριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μας αποκαλύπτει τα 28 πιο δυνατά πρόσωπα …και όχι σύμφωνα με την οικονομική τους επιφάνεια, αλλά με την καταξίωση στον χώρο τους.
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η Ευγενία Μανωλίδου είναι μεταξύ των προσώπων που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή!
Πρώτος φυσικά έρχεται ο Λάκης, ενώ ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη που αναφέρεται ως «η διαχρονική αξία της τηλεόρασης». Το top 3 συμπληρώνει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θεωρείται ως το δυνατότερο brand name της Ελλάδας, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία -σύμφωνα με το «Forbes»- έχει μεγάλο μέλλον στην showbiz. Στη λίστα συναντάμε επίσης και τον Αντώνη Κανάκη.
Ως «ο πιο πετυχημένος και ισχυρός ηθοποιός της γενιάς του» αναφέρεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, που τον ακολουθούν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ευγενία Μανωλίδου που χαρακτηρίζεται «η ανερχόμενη δύναμη στα media» αλλά και ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.