Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη : Κλείνω τα δύσκολα κεφάλαια της ζωής μου και πάω παρακάτω...

Σε ένα από τα κοσμικά event των ημερών συνάντησαν χθες οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες την Ελένη Μενεγάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια παρά το γεγονός ότι ήταν κρυωμένη και όλη μέρα υπέφερε από πυρετό και κρυάδες, τελικά δεν έμεινε σπίτι και στο κρεβάτι, μιας και οι υποχρεώσεις τρέχουν... 

Μετά απο πολύ καιρό, η Ελένη ούτε απέφυγε τις κάμερες, ούτε... κρύφτηκε για να μην κάνει δηλώσεις. Γλυκιά, χαμογελαστή, χαλαρή και αυθόρμητη - θυμίζοντας ξανά σε όλους την... παλιά Ελένη - μίλησε στις κάμερες και είπε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα για την ζωή της και τις γιορτές ! 

Η συζήτηση ξεκίνησε με το πως τα περάσει φυσικά τα φετινά Χριστούγεννα... 

"Ελπίζω να περάσω όμορφα και επειδή οι γιορτές πέφτουν και Παρασκευο-Σαββατοκύριακο, όχι δεν θα πάω πουθενά, γιατί για μία μέρα αργίας, δεν αξίζει τον κόπο να ταξιδέψεις", δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια και συνέχισε : 

"Να σας πω την αλήθεια, τα περισσότερα δώρα του ο Αι-Βασίλης μου τα έφερε στην ζωή μου, πριν καν του τα ζητήσω, οπότε κάτι καλό θέλω να ελπίζω πως θα μου φέρει και φέτος". 

Η οικοδέσποινα του "Καφέ" δεν δίστασε να μιλήσει και για το 2010 που φεύγει... 

"Το 2010 ήταν άσχημο για μένα... Στην δουλειά είμαι μαχήτρια, δεν χάνω το κουράγιο μου, δεν το βάζω κάτω, ούτε το βάζω στα πόδια, το άλλο κομμάτι ,όμως, το προσωπικό κομμάτι με ζόρισε πάρα πολύ ,όμως, η ζωή συνεχίζεται... Θέλω να κλείνω τα δύσκολα κεφάλαια στην ζωή μου και να προχωρώ σε νέα, με χαμόγελο. Πρέπει να ζούμε την καθημερινότητα, να χαιρόμαστε, να κάνουμε όνειρα, να κάνουμε σχέδια και να μάθουμε να αγαπάμε ακόμα κι εκείνους που μπορεί να μας στεναχωρούν...." 

ΠΗΓΗ : Πρωινή Μελέτη / Tlife.gr /