Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε τη νέα φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη!

Την πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό, έδωσε η  Ελένη Μενεγάκη στη Vogue Ιανουαρίου, για την οποία έκανε μια εορταστική φωτογράφηση :

Η γνωστή παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει χωρίς να το θέλει το εξώφυλλο πολλών περιοδικών, αποφάσισε να δώσει στην Vogue και τον συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.


Αισθάνομαι ατρόμητη, κάτι που δεν χαρακτηρίζει εύκολα μία γυναίκα. Λέω τα πράγματα με το όνομά τους ακόμη και σε έναν άνδρα, έχω πειθαρχία, είμαι στρατιώτης άπαξ και δεσμευτώ. Δεν παραπονιέμαι, όπως και ο μπετατζής δεν θα γκρινιάξει για πόνους στον ώμο του από το βάρος που κουβαλάει κάθε μέρα. Δεν είμαι ένα πράγμα, είμαι πολλά. Η μισή πλευρά του σπιτιού μου είναι Κούρτης και η άλλη Βαρβέρης. Αντικρουόμενα στιλ, αλλά είμαι και τα δύο!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.
Παράλληλα, η ίδια τόνισε ότι δεν συνδυάζει τη μητρότητα, με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή της. “Δεν συνδυάζω τις αλλαγές που μπορεί να μου έχουν συμβεί με βάση τη μητρότητα. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει αλλαγές, είναι μικρά βήματα, αποτέλεσμα μίας διαδρομής. Δεν έχω υποδυθεί ρόλο ή ρόλους στην δουλειά και την ζωή μου. Και σίγουρα δεν έχω έναν και μοναδικό τύπο. Εξαρτάται από τη μέρα, την διάθεσή μου, την συναισθηματική μου φόρτιση, τις μελαγχολικές μου φάσεις. Όλα αυτά μαζί είμαι εγώ”, είπε.
Στη φωτογράφησή της στο περιοδικό Vogue, η Ελένη Μενεγάκη φορά δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, του Βρεττού Βρετάκου, ετόλ και παλτό από γούνα ρενάρ από την Έλενα Σαμαρά και κοσμήματα από τον Οίκο Kessaris.

Διάβασε περισσότερα στη Vogue που κυκλοφορεί!

( Πηγή : Τlige.gr)