Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αθηναΐς Νέγκα : «Η Ελένη Μενεγάκη είναι... διάνοια»

Η αυστηρή, για πολλούς υπερβολικά αυστηρή, αισθάνεται πια κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης Απαντώντας στους επικριτές της χαρακτηρίζει τον εαυτό της ακατάστατο, με αίσθηση του χιούμορ και μικρό παιδί...

Η Αθηναϊς Νέγκα, η κριτής του μουσικού show του Mega, αποκαλύπτει ότι απέρριψε στο παρελθόν αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, και δέχθηκε την πρόταση του "Μεγάλου Καναλιού", επειδή αισθανόταν ότι η αυτοπεποίθηση της εκείνη την εποχή βρέθηκε στο βαθμό που απαιτείται για να σταθεί κάποιος μπροστά στην κάμερα. Τώρα μετά την σύντομη τηλεοπτική της εμπειρία διαπιστώνει ότι η ελληνική τηλεόραση είναι αγχωμένη, γεγονός που κάνει και την ίδια ανασφαλή με διάφορους τρόπους. Η τηλεόρασή μας, όπως λέει, δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τις τηλεοράσεις της Ευρώπης και της Αμερικής.

Θεωρεί την Ελένη Μενεγάκη, «διάνοια, με ένα είδος τηλεοπτικής ευφυΐας και εκθαμβωτικά όμορφη», τη Ρούλα Κορομηλά «πολύ ευγενική», την Ευγενία Μανωλίδου «μια περίπτωση γυναίκας που ξέρει πάρα πολύ καλά να κρατάει τις αποστάσεις», ενώ εξομολογείται: «Βλέπω με ευχαρίστηση όλα τα realities μαγειρικής».

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ