Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Άση Μπήλιου: " Με την Ελένη έχουμε πολύ καλή χημεία "

Η Άση Μπήλιου παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Εγώ" και μίλησε για όλους και για όλα! Ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και ποια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Κοιτάει όντως το ζώδιο όταν γνωρίζει κάποιον; Τι είχε συμβεί λίγο καιρό πριν με την εταιρία που οικειοποιούνταν το όνομά της για να κερδίσει χρήματα; 

Όπως θα θυμάστε πολύ καλά, η Άση Μπήλιου πριν να γίνει η αστρολόγος του "Καφέ με την Ελένη" ήταν στο πλάι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Όμορφο Κόσμο το Πρωί. Ποια όμως, είναι η σχέση της με τους δύο τηλεπαρουσιαστές;

"Με την Ελένη έχουμε πολύ καλή χημεία. Το γεγονός ότι κι εκείνη ενδιαφέρεται για την αστρολογία είναι κάτι πολύ θετικό για μένα. Είναι σαν να είναι λιγάκι στρωμένο το έδαφος και πέφτει ο σπόρος. Θα μπορούσε να είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια, όπως είναι, και να μην έχει κανένα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα, να το κάνει τελείως διεκπεραιωτικά, όπως πιθανώς το έκανε ο Γρηγόρης. Συμπαθηθήκαμε πολύ και ως άνθρωποι, ήταν και πολύ εντάξει στο κομμάτι που είχε να κάνει με τη δουλειά μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο".

Από την άλλη, μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η καταξιωμένη αστρολόγος λέει τα εξής: "Με τον Γρηγόρη είχαμε εξαιρετική σχέση ως άνθρωποι, υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια – είμαστε και οι δύο Τοξότες. Δεν λέω ότι δεν μου συμπεριφέρθηκε καλά, έχουμε πολύ καλή σχέση, αλλά το κομμάτι της αστρολογίας δεν του άρεσε".

Η Άση Μπήλιου και η... "απάτη στο Facebook"
Πριν αρκετό καιρό κάποιοι επιτήδιοι χρησιμοποίησαν το όνομα της Άσης Μπήλιου για να βγάλουν χρήματα. Η ίδια λέει σχετικά στο Εγώ: "Ξεκίνησε το Δεκέμβριο. Κάποιοι επιτήδειοι δημιούργησαν μια παραπλανητική διαφήμιση για τον κόσμο που μπαίνει στο facebook. Χρησιμοποίησαν φωτογραφίες μου, γράφοντας από πάνω: «Θέλεις να μάθεις το μέλλον σου;». Και αυτό παραπέμπει σε χρεώσεις, με μηνύματα κ.λπ. Αυτό λοιπόν έγινε γνωστό σε μένα πριν τα Χριστούγεννα. Το είχα κοινοποιήσει τότε και στην εκπομπή με την Ελένη. Για κάποιο διάστημα, το σταμάτησαν, αλλά επανήλθαν δριμύτεροι...Αλλά είναι γνωστή αυτή η εταιρεία που τα κάνει αυτά. Προσπαθώ μέσω δικηγόρου και μέσω της Δίωξης να βρω κάποια άκρη, γιατί παραπλανούν τον κόσμο, που δεν ξέρει ότι εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτό. Λέω στον κόσμο ότι όσοι μπαίνουν στο facebook και βλέπουν τη συγκεκριμένη διαφήμιση να μη δίνουν καμία σημασία, γιατί δεν έχει καμιά σχέση με μένα".

Τα ζώδια που ξεχωρίζουνΈχοντας την Άση Μπήλιου απέναντί σου δεν μπορείς παρά να συζητήσεις για ζώδια. Ποια είναι αυτά που έχουν... άστρο και ξεχωρίζουν. Η απάντηση όπως την έδωσε η Άση Μπήλιου μέσα από τις σελίδες του περιοδικού είναι η εξής: "Μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι τα καλοκαιρινά ζώδια υπερτερούν στα ωροσκόπια των ηθοποιών του Χόλιγουντ. Δηλαδή, είναι Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Παρθένοι.

( Πηγή : Tlife.gr)