Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Αποκλειστικό!! Φωτογραφικό υλικό από την παραμονή της Ελένης και όλης της ομάδας του ''Καφέ" στην Νάξο !!

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την ομάδα του ''Καφέ με την Ελένη" όπως όλοι γνωρίζεται αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην Νάξο για τις ανάγκες της εκπομπής . Πολλοί ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να δουν όλη την ομάδα του ''Καφέ" από κοντά , να μιλήσουν μαζί τους και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αρκετός κόσμος πλησίασε την Ελένη για να την γνωρίσει καλύτερα , την μέρα όπου βγηκε για μια βόλτα στο νησί μαζί με τις δυο κορούλες της , τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ελένη Γελαλή.

Η ίδια ήταν πολύ ευγενική και προσιτή και δέχθηκε με μεγάλη χαρά να βγάλει φωτογραφίες με όσους της το ζήτησαν . Πιο κάτω θα δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της Ελένης αλλά και από τα παρασκήνια της εκπομπής .

Ευχαριστούμε θερμά την Ειρήνη Ζαμπέλη και τον Κωστή Ψαθά  για την παραχωρηση του φωτογραφικού υλικού !

Ελένη & Κωστής 

Ελένη & Ειρήνη Με την ίδια χαρά δέχθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τους θαυμαστές τους και όλοι οι συντελεστές του ''Καφέ με την Ελένη"

Έλενα - Κωστής - Άρης
Έλενα - Ειρήνη - Άρης

Άρης & ΆσηBackstage φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκπομπής


Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Ειρήνη Ζαμπέλη και στον Κωστή Ψαθά και έχουν παραχωρηθεί αποκλειστικά για το blog ''Fans of Eleni Menegaki" . Απαγορεύεται η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια τους !