Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Χριστίνα Πολίτη: Η Ελένη είναι η νέα μας Αλίκη…!


Χριστίνα Πολίτη: ένα όνομα άμεσα συνυφασμένο με την κοσμική ζωή όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Χαρακτηρίστηκε ως το it girl της δεκαετίας του ’80, συχνάζοντας στα πιο in στέκια της πόλης, παρέα με τους γνωστότερους και πιο περιζήτητους ανθρώπους της ελληνικής showbiz.


Με το περιοδικό «Γυναίκα» έγινε η απαρχή των κοσμικών στηλών της , ενώ με το όνομα “Cosmopoliti”  θα τη βρούμε σήμερα στο προσωπικό της blog που φιλοξενείται στο www.gossip-tv.gr , όπου η Χριστίνα παρουσιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο whatever catches her eye. Επομένως, τυχεροί όσοι «πιάνονται» στη ματιά της ! Η ιδιαίτερη γραφή της με τα εύστοχα σχόλιά της ξεχώρισαν, καθόλου άδικα, από πολύ νωρίς. Χρόνια μετά την καθιέρωση της στις κοσμικές στήλες των εντύπων η Χριστίνα Πολίτη αποφάσισε να αφήσει τη σφραγίδα της και στην τηλεόραση και τα κατάφερε ! Σήμερα την απολαμβάνουμε καθημερινά στο «Πρωινό Ant1», ωστόσο την πρώτη της τηλεοπτική αγκαλιά την πήρε από την Ελένη Μενεγάκη … Για αυτό και για πολλά άλλα μας μίλησε και η κάθε της απάντηση είναι ένας ξεχωριστός τίτλος!



1) Η γνωριμία με την Ελένη Μενεγάκη έγινε ένα χρόνο πριν με αφορμή την εκπομπή ή γνωριζόσασταν από πιο παλιά; 


Την Ελένη τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Της είχα κάνει και ένα υπέροχο εξώφυλλο με εμπνευσμένο κείμενο παλιά στο Downtown. Ήταν πολύ φίλη φίλων, έχουμε συμπέσει σε διακοπές και άλλα πολλά..  


2) Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν την είδατε; 


Την πρώτη φορά που την είδα ήταν το ‘93 σε ένα εξώφυλλο τηλεοπτικού περιοδικού όταν παραθέριζα καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο , τότε έκανε τη Mega Banca. Είπα τι ωραία κοπέλα. Καλλονή!!! Δεν μπορεί Κρητικιά θα είναι. Το ίδιο λέω ακόμη και τώρα..  


3) Τι θα θυμόσαστε περισσότερο από την περσινή χρονιά; 


Πέρυσι απέκτησα την πρώτη μου τηλεοπτική οικογένεια. Είναι πολλά αυτά που θυμάμαι, κυρίως, όμως μου έχουν μείνει οι πλάκες και η ζεστασιά της ομάδας.  


4) Πως βλέπετε τη μετακόμισή της στη μεσημεριανή ζώνη; Θα θέλατε κάποια αλλαγή; 


Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα την αλλαγή, ήμουν σίγουρη πως θα της έβγαινε σε καλό και χαίρομαι πολύ που μπορώ και να τη βλέπω. Δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλαγή. Η Ελένη αν κάνει αλλαγή θα είναι σίγουρα ριζοσπαστική!  


5) Πολύ πρόσφατα η Ελένη έδειξε ανοιχτή στο ενδεχόμενο να πατήσει στο χώρο της υποκριτικής μετά από πολλά χρόνια από το πρώτο της εγχείρημα. Πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα; 


 Μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα από όλες. Η Ελένη έχει στόφα σταρ και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Θα της το συμβούλευα χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι κι αλλιώς είναι η νέα μας Αλίκη σε όλα τα άλλα..


Ευχαριστούμε πολύ την κ. Πολίτη για την τιμή που μας έκανε να μιλήσει στο blog μας! 
Συνέντευξη - Επιμέλεια Κειμένου : Ζωή Καρασουλτάνη