Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση προς όλους τους φίλους του blog


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους αναγνώστες , πως από τώρα και στο εξής δεν θα ανεβαίνει ολόκληρη η εκπομπή « Ελένη » από το blog μας .  Θα μπορείτε όμως να εξακολουθήσετε να την  βλέπετε , μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής  :  http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Home.aspx .

Η απόφαση αυτή είναι καθαρά προσωπική και ουδέποτε είχαμε κάποιο παράπονο ή παρέμβαση από το κανάλι ή από την εκπομπή . Θεωρούμε όμως πως είναι πιο τίμιο και σωστό να σταματήσουμε την αναπαραγωγή , από την στιγμή που πλέον η εκπομπή ανεβαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Alpha .

Το blog μας θα εξακολουθήσει να είναι ενεργό σε ότι αφόρα την αγαπημένη μας παρουσιάστρια και όποτε προκύπτουν νέα από την Ελένη μας , συνεντεύξεις , φωτογραφίες ή συμμέτοχες της σε άλλες εκπομπές θα είμαστε εδώ για να τα μοιραζόμαστε μαζί σας !

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να κατανοήσετε την απόφαση μας αυτή και να συνεχίσουμε όλοι μαζί όπως 2 χρόνια τώρα , να είμαστε ενωμένοι για να στηρίζουμε την Ελένη μας , που τόσα χρόνια έχει γίνει η πιο αγαπημένη καθημερινή μας συνήθεια !

Ευχαριστούμε πολύ ,
Fans of Eleni Menegaki