Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Alpha


Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Alpha με εκπομπές στο κλίμα των ημερών και ξεχωριστές ταινίες.


Η εορταστική ατμόσφαιρα ξεκινάει από το πρωί με το Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια, την καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας, τις ημέρες των εορτών, για τα παιδιά αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά.


Τη Δευτέρα, Παραμονή των Χριστουγέννων:

· Στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» και μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, με εορταστικά θέματα και μοναδικούς καλεσμένους.

· Στις 16:00 η παρέα του Δέστε Τους! παίρνει την εορταστική… σκυτάλη και μας κρατά την καλύτερη συντροφιά, με πολλή μουσική, λίγες ώρες πριν από το λαμπερό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Καλεσμένος της εκπομπής ο Κώστας Μαρτάκης.

· Στις 21:00, παρακολουθούμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή,  την κωμωδία Η ζωή όπως την ξέρουμε σε σενάριο Ίαν Ντάιτσμαν και σκηνοθεσία Κρεγκ Μπερλάντι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κάθριν Χέγκλ, Τζος Ντουχάμελ και Τζος Λούκας.

· Στις 23:15, μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με την ξένη ταινία Η Ιστορία της Γέννησης σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουϊκ. Το σενάριο υπογράφει ο Μάικ Ριτς, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Κίσα Καστλ-Χιουζ, Σορέχ Αγκντασλού και Όσκαρ Άιζακ.


Την Τρίτη,  ημέρα των Χριστουγέννων:

· Στις 13:00, η εκπομπή Ελένη μας εύχεται «Χρόνια Πολλά» και μας χαρίζει ένα απολαυστικό τρίωρο με άρωμα Χριστουγέννων. Μια εορταστική απόδραση με εκλεκτούς καλεσμένους και χριστουγεννιάτικα θέματα.

· Στις 16:00, η θεότρελη παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό τον Γιώργο Σαμπάνη και μας προσκαλεί σε ένα εορταστικό ταξίδι με πολλά παιχνίδια και μελωδικές στιγμές.

· Στις 21:00, μας κρατά συντροφιά η ξένη ταινία Ο μικρός Αρειανός σε σενάριο Σεθ Μπας, Τζόναθαν Τόλινς και σκηνοθεσία Μίνο Μέιγιες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Τζον Κιούζακ, Αμάντα Πιτ, Τζόαν Κιούζακ και Μπόμπι Κόλμαν.


Την Τετάρτη 26/12:

· Στις 13:00, η εκπομπή Ελένη παραμένει στο κλίμα των ημερών με εορταστικά θέματα και ενδιαφέροντες καλεσμένους.

· Στις 16:00, στην παρέα του Δέστε Τους! προστίθενται οι Freaky Fortune και ο Νικηφόρος για πολύ τραγούδι και χορό.

· Στις 21:00, η ελληνική ταινία Το ανθρωπάκι σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, με τους Κώστα Βουτσά, Μάρθα Καραγιάννη, Σπύρο Καλογήρου, Νίτσα Μαρούδα, Μαίρη Μεταξά και Γιώργο Τσιτσόπουλο.


Την Πέμπτη 27/12:

· Στις 13:00, η εκπομπή Ελένη μας προσκαλεί σε ένα τρίωρο με ξεχωριστούς καλεσμένους και πολλή μουσική.

· Στις 16:00, το Δέστε Τους! παρουσιάζει ιδιαίτερα θέματα και σχολιάζει ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης και showbiz, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

· Στις 21:00, οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής Πάμε πακέτο σε ένα best of που θα συγκινήσει.



Την Παρασκευή 28/12:

· Στις 13:00, η εκπομπή Ελένη υποδέχεται στο πλατό τον Μάκη Πουνέντη, αλλά και την Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία αναλύει το θέμα του φλερτ και τους κανόνες του. Ακόμη, ετοιμάζουμε ψητά μπουτάκια από χοιρινό για το εορταστικό τραπέζι.

· Στις 16:00, η εκπομπή Δέστε Τους! μας καλεί σε ένα ψυχαγωγικό δίωρο με τις ιδιαίτερες ενότητές της, τα ξεχωριστά παιχνίδια της και τις διασκεδαστικές δοκιμασίες της.

· Στις 21:00, η κωμωδία Το ξωτικό των Χριστουγέννων σε σενάριο Ντέϊβιντ Μπερενμπάουμ και σκηνοθεσία Τζον Φαβρό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γουίλ Φέρελ, Τζέιμς Κάαν και Μπομπ Νιούχαρτ.

Πηγή :  http://news-piper.blogspot.com/