Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Alpha: Rewind στη χρονιά - "Ελένη"‏

Τι αφήνει πίσω της μια εκπομπή όταν πάει διακοπές; Τι αφήνει πίσω της μια γυναίκα με το πιο λαμπερό χαμόγελο και την πιο ζεστή καρδιά; Και αυτή τη σεζόν, τα μεσημέρια μας είχαν μόνο ένα όνομα, Ελένη.
Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα, η Ελένη Μενεγάκη μετέδωσε αισιοδοξία και ζεστασιά, ανέδειξε πρότυπα ζωής και ολοκλήρωσε την τηλεοπτική χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Δεν είναι μόνο οι τηλεθεάσεις, είναι αυτή η ίδια αίσθηση που έχεις παρακολουθώντας καθημερινά την Ελένη: Η αίσθηση πως σου απευθύνεται προσωπικά, μόνο σε εσένα, τον ένα τηλεθεατή. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να γελάσει δυνατά, να συγκινηθεί, να κάνει λάθη, να εκτεθεί, να αυτοσαρκαστεί, να σου κλείσει το μάτι.

Και η φετινή πορεία της εκπομπής «Ελένη» ήταν απολύτως επιτυχημένη. Η Ελένη Μενεγάκη, σταθερή αξία στα τηλεοπτικά δρώμενα, κατέγραψε γι’ άλλη μια χρονιά υψηλές αποδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης.
Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 23,4% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες 25-34 ήταν το κοινό που η εκπομπή κατέγραψε την υψηλότερη απόδοση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 31,4%.

Μέσω μιας ζωντανής εκπομπής ποικίλης ύλης, επίκαιρης και ψυχαγωγικής μα πάνω από όλα άμεσης, η Ελένη άλλαξε τα μεσημέρια μας. Κατά τη διάρκεια των εκπομπών προβλήθηκαν ιστορίες με καθημερινούς ανθρώπους, μικρούς ήρωες, που μας έδωσαν ο καθένας τους ένα μάθημα ζωής, ελπίδας και θετικής σκέψης.

Για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκαν, μέσω της εκπομπής, τα βραβεία «Οι Μητέρες της ζωής μας», για την ανάδειξη των μητέρων εκείνων που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων.

Πολύ σημαντική ήταν η ενότητα των συνεντεύξεων. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η Ελένη φιλοξένησε στην εκπομπή της όλη την εγχώρια showbiz, πρόσωπα επιτυχημένα στον τομέα τους, όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξης Γεωργούλης, Ελένη Ράντου, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Κάτια Δανδουλάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Παύλος Χαϊκάλης καθώς και πολλούς άλλους.

Για πάρα πολλούς τηλεθεατές η χρονιά είχε μια επιπλέον χαρά! Η εκπομπή πρόσφερε πολλά μεγάλα δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ στο «Παιχνίδι των Τετραγώνων», ενώ δύο υπερτυχεροί κέρδισαν ένα αυτοκίνητο LANCIA YPSILON 1300cc Diesel και μια μηχανή ΥΑΜΑΗΑ XENTER 125cc.
Επίσης, η εκπομπή καθημερινά μοίρασε και χιλιάδες άλλα δώρα σε τυχερούς τηλεθεατές.

( Πηγή : Δελτίο Τύπου Alpha )