Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους εσάς !


Καλησπέρα σε όλη την παρέα !

Σήμερα το blog μας έφτασε τις 1000000 επισκέψεις και γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να σας πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ !
Σίγουρα σε σύγκριση με αλλά blogs/sites δεν είναι κάτι σπουδαίο , αλλά για εμάς πραγματικά είναι κάτι πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό ! Ποτέ δεν πιστεύαμε όταν ξεκίνησε αυτό το blog την λειτουργία του ότι θα είχε την απήχηση που έχει σήμερα !

Όσοι είστε από την αρχή στην ‘παρέα’ μας θα θυμάστε ότι περάσαμε διάφορες δυσκολίες…
Στην αρχή μέχρι να γίνει το blog γνωστό στον κόσμο .. στην πορεία με διάφορα τεχνικά προβλήματα που μας έκαναν να σταματήσουμε την λειτουργία του για κάποιο καιρό .. αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά και είμαστε ακόμη εδώ , όλοι μαζί μια παρέα , για να υπάρχει αυτός ο χώρος ‘ζωντανός’ για την Ελένη μας !

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ελένη για όλες τις φορές που μίλησε και στήριξε αυτό το blog ! Ότι υπάρχει εδώ μέσα είναι απλά μια μικρή ένδειξη αγάπης προς το άτομο της και προς όλα αυτά που μας έχει χαρίσει στην τηλεοπτική της πορεία !

Επίσης ευχαριστούμε όλα τα sites/blogs και σελίδες στο Facebook που μας στήριξαν , έγραψαν κάτι για εμάς και μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε την παρέα μας !

Και για το τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς , τους επισκέπτες του blog , στην παρέα στο Facebook και στο Twitter που με την αγάπη σας και την στήριξη σας  , μας κάνετε να ‘υπάρχουμε’ και να προσπαθούμε κάθε μέρα για ότι καλύτερο !!

Θα είμαστε εδώ … όσο εσείς θέλετε να είμαστε εδώ !

Fans of Eleni Menegaki