Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Όταν στα δύσκολα υπάρχουν χέρια που θα σφίξουν το δικό μας έστω και νοερά ...

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι η πιο ιδιαίτερη και η πιο παράξενη από την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Τηλεοπτικοί σταθμοί  που ήταν βασικό μέρος των τηλεοπτικών συνηθειών μας, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του "μαύρου"  και οι εργαζόμενοι τους το φάσμα της ανεργίας,  σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδο.

 Ένας από αυτούς τους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι και ο Alpha,  το τηλεοπτικό σπίτι που φιλοξενεί την Ελένη.  Με αφορμή όλη αυτή την κατάσταση,  αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη στήριξη μας και τη θετική μας ενέργεια σε όλους τους εργαζόμενους,  όλων αυτών των τηλεοπτικών σταθμών, που βιώνουν στιγμές αγωνίας και αβεβαιότητας για το άμεσο μέλλον.

Σε τέτοιες περίεργες στιγμές, όταν το συναίσθημα της αγωνίας συναντιέται με το συναίσθημα της αδικίας, όταν τα λόγια δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις άδικες αποφάσεις, αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθουμε ότι δίπλα μας υπάρχουν χέρια που θα σφίξουν το δικό μας  έστω και νοερά και άνθρωποι που πάντα θα θέλουν το καλύτερο για τους άλλους ανθρώπους.

Αλώστε, η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή είναι να είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, όλα τα υπόλοιπα μεγαλεία είναι προσωρινά....

Κείμενο , επιμέλεια : skroutzblog