Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Χρίσλα Γεωργακοπούλου : Μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Τα τελευταία 24ωρα, οι φήμες που κυκλοφορούσαν για το τέλος της συνεργασίας της Χρίσλας Γεωργακοπούλου με την Ελένη Μενεγάκη επιβεβαιώθηκαν. Η δημοσιογράφος, που για τρία χρόνια αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος της παρέας του «Καφέ με την Ελένη», αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια και την πρωινή ζώνη του Alpha. 



Πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι απομακρύνθηκε, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ήταν δική της η απόφαση να αποχωρήσει. Δεν έλειψαν όμως και εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι οδηγήθηκε στο να διακόψει τη συνεργασία της. Η δημοσιογράφος, που αποφεύγει συστηματικά να σχολιάζει το γεγονός, απαντώντας στην ερώτηση του Yupi για το τι ακριβώς έχει συμβεί, είπε: «Είναι αλήθεια ότι αποφάσισα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον "Καφέ με την Ελένη"».

Δεν ήταν λίγες οι φορές, τα προηγούμενα χρόνια, που αναφέρθηκε στα media ότι η Χρίσλα Γεωργακοπούλου «τιμωρήθηκε» από την Ελένη Μενεγάκη για διάφορους λόγους. Σε ερώτηση του Yupi σχετικά με αυτό, η δημοσιογράφος γέλασε και απάντησε: «Η έννοια και ο ρόλος του τιμωρού ανήκουν μόνο στο Θεό».

Όσο για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, η Χρίσλα εξηγεί: «Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Έτσι κι εδώ, για μένα, έκλεισε ένας κύκλος. Το βέβαιο είναι ότι τέτοιες συνεργασίες σε κάνουν σοφότερο και πιο έμπειρο, και γι' αυτό ευχαριστώ ειλικρινά την Ελένη Μενεγάκη».

(Πηγή : Yupi.gr)